ERZİNCAN / MERKEZ - Cumhuriyet Ortaokulu

Eyl

Seminer dönemimizde okul idareci ve öğretmenleri ile kahvaltı programında bir araya geldik. Programa okulumuzda göreve başlayan Sn. Muharrem Yılmaz'a yeni görevi için hayırlı olması temennisinde bulunuldu ve okulumuzdaki görevlerini tamamlayarak yeni görevlerine başlayan Okul Müdürümüz Sn. Mehmet Atalay ve Müdür Yardımcımız Sn. Atilla Karakaş da davet edilerek kendilerine okulumuz adına yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür edildi ve hediyeleri takdim edildi.

30 Ağustos Zafer Bayramı

Haz

7-8 Haziran tarihlerinde Ankara'da gerçekleşen Okul Sporları Yıldız Kızlar Bocce Türkiye Şampiyonası'nda takım halinde Türkiye 4.'lüğü elde eden Cumhuriyet Ortaokulu Bocce takımı sporcuları; Şengül Demirağ, Mine Su Çelik, Süreyya Abdullah, Nehir Durgun, İlknur Saniye Seçer, Cumhiyet Ortaokulu Müdürü Mehmet Atalay ve Beden Eğitimi Öğretmeni Ahmet Çolak eşliğinde müdürlüğümüzü ziyaret ederek İl Millî Eğitim Müdür V. Sayın Murat Demir ile görüştüler.

Öğrencilerimizin şehrimizi başarı ile temsil ederek Türkiye 4.'sü olmaları vesilesiyle tebrik edip ödüllendiren Müdür Demir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

May

İlimizde düzenlenen 5. Akıl ve Zekâ oyunları turnuvasında okulumuz öğrencileri farklı kategorilerde yarıştılar. Turnuva sonucunda 7/G sınıfından Muhammet Çalışal “MANGALA” da il ikincisi, 6/D sınıfından Eslem Erva Yıldız “KULAMİ” de il üçüncüsü olmuşlardır. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

May

1-23 Nisan Şiir yarışmasında İl 2. olan öğrencimize   2-Yüzme yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize                           3-Küçük kızlar masa tenisinde İl 2.  olan öğrencimize 4- Yıldızlar Futbol İl 1. olan öğrencilerimize madalyalarını taktık . Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

Okulumuzda açılışı gerçekleşen: Dijital Kanatlar atölyesi, Fen Labaruvarı, Resim atölyesi Zeka Oyunları sınıfı, Bilişim Teknolojileri sınıfları için okulumuza teşrif eden sayın: Milli Eğ.Müdür V. Murat DEMİR'e, Müdür Yrd.cımız Ferhat ALBAYRAK'a, şube müdürlerimiz ve okul müdürlerimize teşekkür ederiz.

2. Döneme başlıyoruz

Ock

Masa Tenisi Yıldızlar Erzincan İl 2. olan okulumuz öğrencilerini ve hocaları Atilla KARAKAŞ'ı tebrik ediyoruz.

Ekm

Mevlidi Nebi kapsamında düzenlenen şiir yarışmasında birinci olan öğrencimiz Kayra Naz EKİNCİ ve amatör satranç turnuvası 14 yaş altı kategorisinde birincisi öğrencimiz Muhammed Faruk ADEM'i tebrik ediyoruz.

Eyl