ERZİNCAN / MERKEZ - Cumhuriyet Ortaokulu

Kütüphane Haftası

Şbt

Bakanlığımız Ortaöğretim Genel Müdürlüğünün 19.01.2024 tarihli ve E-84037561-821.05- 94814821 sayılı yazıları gereği; TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve TÜBİTAK tarafından ilkokul, ortaokul, lise, üniversite öğrencilerine ve mezunlara yönelik olarak robot, yapay zekâ, biyoteknoloji, insansız hava araçları, elektrikli araç, otonom, yeni nesil ulaşım, mikro elektronik teknolojileri alanlarında yarışmaların düzenlendiği ilgi yazı ile bildirildiği belirtilmektedir.

Detaylı bilgi www.teknofest.org sayfasından duyurulmakta olduğu, başvuruların 20 Şubat 2024 tarihine kadar www.t3kys.com sisteminden devam ettiği belirtilmiş olup; söz konusu festivalin tüm resmî/ özel okul ve kurumlar ile öğrenci, öğretmen ve ilgililere duyurulması hususunda;

Bilgi ve gereğini rica ederim.

Ock

2023-2024 eğitim öğretim yılı okul sporları masa tenisi yıldız erkekler tüm maçlarını kazanarak namağlup olarak il 1.si oldular.ogrencilerimizi ve beden eğitimi öğretmenimiz Ahmet Çolak ı tebrik ediyoruz.

Ock

Okulumuz Sosyal Bilgiler öğretmeni Havva ATALAY  rehberliğinde 7 E sınıfı öğrencilerimiz ile Şehit Aileleri Derneği(ERŞAD) ve Şehit Uğur Fethi ÖZDEMİR 'in eşi Nurdan ÖZDEMİR ziyaret edilmiştir.

Öğrencilerimizin milli ve manevi duygularının geliştirilmesi açısından faydalı olan bu ziyarette bizleri kabul eden dernek yönecilerine ve Şehit ailelerine şükranlarımızı sunuyoruz.

Ara

Okul rehberlik ve psikolojik danışmanlık servisi tarafından 8. sınıf öğrencilerimize yönelik olarak LGS ile ilgili bilgilendirme ve üst eğitim kurumları tanıtım semineri yapıldı.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü anma günü ve Atatürk haftası

Kas

100.yılında Cumhuriyet konulu şiir yarışmadında birinci olan okulumuz öğrencisi Müge Yeşim BEŞİKTAŞ ve ....

Farklı branş öğretmenleriyle aynı konu üzerden kodlama kullanarak ders işlendi

4006-TÜBİTAK BİLİM

FUARLARI DESTEKLEME PROGRAMI

PROJE ÖNERİMİZ DESTEKLEME HAKKI KAZANMIŞTIR

Eyl

2023-2024 eğitim öğretim yılı açılış töreni

Eyl

Seminer dönemimizde okul idareci ve öğretmenleri ile kahvaltı programında bir araya geldik. Programa okulumuzda göreve başlayan Sn. Muharrem Yılmaz'a yeni görevi için hayırlı olması temennisinde bulunuldu ve okulumuzdaki görevlerini tamamlayarak yeni görevlerine başlayan Okul Müdürümüz Sn. Mehmet Atalay ve Müdür Yardımcımız Sn. Atilla Karakaş da davet edilerek kendilerine okulumuz adına yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür edildi ve hediyeleri takdim edildi.